top of page
Запад

West section

length 10 km

Neighbourhoods:

Захарна фабрика; Гевгелийски; Илинден; Западен Парак; Разсадника; Красна Поляна; 

НПЗ Средец; Славия; Лагера; Хиподрума; Бели брези; Красно Село; Борово; Мотописта; Стрелбище; Гоце Делчев; 

Южен Парк; Кръстова Вада

South section

length 6 km

Neighbourhoods:

Младост 1; Дървеница; Дианабад; Изток; Изгрев; Лозенец; Борисова градина; Ловен парк; ЖГ Зоопарк; Хладилника

Юг
Изток

East section

length 9 km

Neighbourhoods:

Малашевци; Левски Г; Левски В; Сухата река; Васил Левски; Христо Ботев; СПЗ Слатина; Слатина; Полигона; Гео Милев; БАН IV км; Младост 1

Север

North section

length 6 km

Neighbourhoods:

Триъгълника; Надежда; Лев Толстой; Военна рампа; Бенковски; Орландовци; Малашевци

bottom of page